DIY fotocadeautje…

Wij werden laatst, last minute verwacht – iedereen had al andere plannen behalve wij  – op visite bij..laat ik dat maar even achterwege laten 😉

We kunnen niet elke keer  aankomen met een bloemetje want je weet dat ze van iedereen altijd en alleen maar bloemen krijgen! Manlief heeft gelijk maar wat nu? Hoe kom ik zo snel mogelijk aan een leuk cadeautje voor…?  Kom op mam jij bent toch zo creatief in het bedenken van oplossingen hoor ik mij pubers zeggen. Ja creatief met schrijven en foto’s, ja leuk iets met foto’s. Foto’s van kinderen en familie doen het altijd goed, dus ik pakte een fotoboek uit de kast en haalde daar een paar mooie foto’s uit – je kan de foto’s ook scannen als je de originele liever niet gebruikt.

Als je een beetje bewust bent met afval scheiden dan heb je vast en zeker wat lege glazen potjes/flesjes staan die je nog moet wegbrengen naar de glasbak. Dat hoeft nu niet want ik ga ze recyclen.

Het leukste is dat je een paar potjes/flesjes gaat gebruiken, in ieder geval twee, anders is het toch beter nog even langs de bloemist te gaan voor een bosje bloemen.

Zorg ervoor dat de glazen potjes/flesjes goed schoon zijn en stop er een foto in, zorg ervoor dat je foto’s even groot zijn. Zo heb je in een mum van tijd hele originele fotolijstjes.

IMG_5365

Ik vindt DIY cadeautjes altijd erg leuk om te krijgen, deze cadeautjes geven mij altijd een goed gevoel.
Wat is er leuker om te krijgen dan iets met een persoonlijk tintje, speciaal voor jou, gemaakt uit liefde of in mijn geval uit nood  ;-(
En wat is er minstens zo belangrijk en leuk?
Juist ja, het cadeaupapier.
Ik heb altijd een aantal A4 cadeaupapieren op voorraad. Het is eigenlijk heel simpel, je kiest een paar leuke foto’s van bijvoorbeeld je kids, je gezin of een andere speciale gebeurtenis en print deze in zwart-wit uit op de printer.
Met zwart-wit papier geef je het cadeautje een luxe uitstraling ( kleur kan natuurlijk ook leuk zijn maar dat mag jezelf bepalen ). Versier het cadeautje eventueel nog met een mooi gekleurd lint.
Ik heb het fotocadeautje eerst in een doosje gestopt en daarna ingepakt met een kunstwerkje van mijn dochter wat gemaakt is op de lagere school, de foto van de collage heb ik bewerkt op Picasa…

IMG_5376

 

et voila…

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s